هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
هموفیلی معمولا یک اختلال خونریزیدهنده ارثی است که در آن خون به درستی لخته نمیشود. این اختلال میتواند منجر به خونریزی خود به خود و همچنین خونریزی پس از آسیبدیدگی یا جراحی شود.
خون حاوی انواع پروتئینها به نام فاکتورهای انعقادی است که میتواند به توقف خونریزی کمک کند. افراد مبتلا به هموفیلی سطوح پایینی از فاکتور ۸ (VIII) یا فاکتور ۹ (IX) دارند. شدت هموفیلی با توجه به میزان فاکتور موجود در خون تعیین میشود. هر چه میزان این فاکتورها کمتر باشد، احتمال خونریزی بیشتر است که میتواند منجر به بروز مشکلات جدی برای سلامتی شود.
در مواردی نادر، ممکن است فرد به صورت غیرژنتیکی در مراحلی از زندگی، به هموفیلی مبتلا شود. اکثر موارد مربوط به دوران میانسالی یا کهنسالی یا زنان جوانی است که به تازگی زایمان کردهاند. این وضعیت اغلب با درمان مناسب برطرف میشود.
هموفیلی میتواند منجر به موارد زیر شود:
انواع مختلفی از هموفیلی وجود دارد. رایجترین انواع هموفیلی عبارتند از:
علائم شایع هموفیلی عبارتند از:
در حال حاضر بهبود قطعی برای هموفیلی وجود ندارد، اما درمان مناسب به مبتلایان اجازه میدهد تا از کیفیت زندگی خوبی برخوردار شوند.
بهترین راه برای درمان هموفیلی جایگزینی فاکتور انعقادی (۸ و یا ۹) است تا خون به درستی لخته شود. فاکتورهای انعقادی مصنوعی به عنوان دارو برای پیشگیری و درمان خونریزی طولانی مدت تجویز میشوند. این داروها به صورت تزریقی تجویز میشوند.
در موارد خفیف، تزریق معمولا تنها در صورت بروز خونریزی طولانی مدت انجام میشود؛ اما در موارد شدید تزریق منظم فاکتورهای انعقادی برای پیشگیری از خونریزی ضروری است.
ارائه مراقبتهای پزشکی مناسب میتواند به پیشگیری از برخی مشکلات جدی برای مبتلایان هموفیلی کمک کند.
متوسط حجم خون پلاکتی یک آزمایش خون است که میانگین پلاکتها را در خون اندازهگیری میکند، پلاکتها به زخمهای التهابی کمک ...
دیابت بیماریایی است که همه ما با آن آشنایی داریم. میدانیم که قند خون بالا میتواند زمینه را برای بروز ناراحتیهای جدی ...
آخرین قسمت از سیستم گوارش بدن، روده ها هستند. مواد غذایی بعد از هضم در معده، باید وارد روده ها شوند تا ...
علتهای تجویز آزمایش آلبومین توسط پزشکان آزمایش آلبومین در حقیقت به بررسی میزان این پروتئین در خون افراد خواهد پرداخت، در صورتی ...