هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
سابقه خانوادگی نقش مهمی در تشخیص بیماری هانتینگتون ایفا میکند. با این حال، انواع مختلف آزمایشهای بالینی و آزمایشگاهی میتوانند تا حدودی به تشخیص این بیماری کمک نمایند.
یک متخصص مغز و اعصاب، آزمایشهای نامبرده شده زیر را بر روی بیمار برای تشخیص هانتینگتون انجام خواهد داد:
عملکرد مغز و آزمایشهای تصویربرداری
اگر فرد دچار تشنج باشد، ممکن است نیاز به یک الکتروانسفالوگرافی (EEG) باشد. این آزمایش، فعالیت الکتریکی مغز را مورد بررسی قرار داده و اندازهگیری مینماید. آزمایشات تصویربرداری مغز نیز برای تشخیص تغییرات فیزیکی مغز، مورد استفاده قرار میگیرند و به شرح ذیل خواهند بود:
پزشک ممکن است جهت تشخیص، آزمایش روانپزشکی را به فرد توصیه کند. این ارزیابی شامل مهارتهای شناختی، حالات عاطفی و الگوهای رفتاری شده و علائم اخلال افکار نیز مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
اگر فرد علائم متعددی از بیماری هانتینگتون را تجربه کرده باشد، پزشک آزمایش ژنتیک را به او توصیه خواهد کرد. انجام آزمایش ژنتیک، به طور قطعی این وضعیت را تشخیص میدهد. آزمایش ژنتیک همچنین ممکن است به تصمیمگیری بچهدار شدن فرد نیز کمک نماید، زیرا برخی افراد مبتلا به بیماری هانتینگتون نمیخواهند ژن معیوب خود را به نسل بعدی انتقال دهند. در نظر داشته باشید که شکست سلولهای عصبی در مغز منجر به مرگ بیمار خواهد شد، از این رو تشخیص و روند کاهش علائم آن در افراد بیمار، امری مهم و ضروری محسوب میشود.
متوسط حجم خون پلاکتی یک آزمایش خون است که میانگین پلاکتها را در خون اندازهگیری میکند، پلاکتها به زخمهای التهابی کمک ...
دیابت بیماریایی است که همه ما با آن آشنایی داریم. میدانیم که قند خون بالا میتواند زمینه را برای بروز ناراحتیهای جدی ...
آخرین قسمت از سیستم گوارش بدن، روده ها هستند. مواد غذایی بعد از هضم در معده، باید وارد روده ها شوند تا ...
علتهای تجویز آزمایش آلبومین توسط پزشکان آزمایش آلبومین در حقیقت به بررسی میزان این پروتئین در خون افراد خواهد پرداخت، در صورتی ...